Kannattava liiketoiminta

LIIKETOIMINNAN PARANTAMINEN ON JATKUVAA SÄÄTÄMISTÄ

Olisiko teillä tarpeen hetkeksi pysähtyä pohtimaan missä ollaan ja minne ollaan menossa? Voisiko teidän liiketoimintaanne parantaa? Tutustu palveluumme Liiketoiminnan-kehittäminen-esite-2015.pdf (402 downloads)

Toteutamme Suomen Yrityskeidas Oy:n nimellä yritysten liiketoiminnan kehittämispalveluja TEM:n ja ELY-keskusten puitesopimuksen piirissä.

ELY-keskusten tarjoamiin tuettuihin kehittämispalveluihin voit tutustua tässä linkissä

Toteutamme liiketoiminnan analyysien lisäksi konsultointipalveluja teemoissa: liiketoiminnan uudistaminen sekä johtaminen ja henkilöstö

Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa. Analyysista saatavan kehittämissuunnitelman toteuttamiseksi saat ohjauksen tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin – Konsultointi-palveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

Analyysi tehdään asiakkaan ja vastuuasiantuntijan yhteistyönä. Yritykselle syntyy kokonaiskäsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma, jota yritys voi lähteä toteuttamaan.

Liiketoiminnan konsultointipalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen. Palveluiden tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus.

Konsultointipalvelut on jaettu kuuteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat kehittämistoimenpiteet. Konsultointipalveluiden tuloksena on aihe-alueen analyysi ja raportti sekä jatkosuositukset yritykselle.

Uudistaminen on kehittämispalvelu pk-yrityksen muutos- tai murrostilanteen hallintaan.
Johtaminen ja henkilöstö on kehittämispalvelu pk-yrityksen johtamisen ja henkilöstön kehittämiseen.

TEM-puitetoimittaja


TÖKKIIKÖ TYÖSSÄ? VOISIKO TYÖ SUJUA PAREMMINKIN...?